maatwerk websites

Een website, specifiek voor jouw bedrijf of organisatie. Op basis van jouw wensen en vragen, responsive, met content beheer en voorzien van automatische tests. Zoals het hoort.

Soms vraagt een business case niet alleen om een website, maar om een stuk maatwerk. Daar word ik dus enthousiast van, ik kan er van genieten om met goed uitgedachte software een stuk van jullie bedrijf mogelijk te maken.

Misschien ben je als kapper wel op zoek naar een specifiek planning systeem? Of misschien ben je als leverancier van autobanden wel op zoek naar een manier om orders beter bij te houden? Misschien moeten klanten bij het doorgeven van een bestelling voor een aquarium op maat een aantal hele specifieke vragen beantwoorden. Of het kan ook zijn dat er een koppeling gelegd moet worden met een ander systeem om live gegevens door te geven.

Dcreative heeft ruime ervaring in het opzetten van maatwerk applicaties. Dit kan varieren van complete webshops tot planning systemen tot hele specifieke boekingsfunctionaliteit. Vantevoren denk ik gedetailleerd mee om samen tot heldere specificaties te komen, daarna lever ik op basis van bewezen technologie en nette code het gewenste resultaat. Voor mijn maatwerk code schrijf ik automatische tests om te garanderen dat code nu, maar ook na toekomstig onderhoud, werkt zoals het moet.

Hoewel ik zeer uiteinlopende maatwerk oplossingen verzorgd heb ben ik, met mijn achtergrond, vooral nuttig als het gaat om startups of bedrijven met een financiƫle achtergrond. Ik heb een master Financial Engineering gedaan en heb zelf 5 jaar werkervaring bij een financiƫle startup. Daarnaast heb ik voor een aantal verenigingen websites ontwikkelt met een ledengedeelte.

Voor maatwerk applicaties werk ik altijd op basis van bewezen open source software en ik schrijf schone code met goed versiebeheer en automatische tests. Dit zorgt ervoor dat ook andere programmeurs verder kunnen met de software die ik geschreven heb. Als je dat wilt natuurlijk, met veel plezier blijf ik ook zelf de software onderhouden.


Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.