Portfolio

Dit ontwikkelde Dcreative de afgelopen tijd

lendahand.com

Bij Lendahand financieren we leningen voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Deze website werd niet ontwikkeld vanuit Dcreative, ik werk in loondienst bij Lendahand.

debronemmen.nl

Kerkwebsites zijn vaak vrij brak. Niet deze. Met heel veel plezier maakte ik deze website voor De Bron voorzien van automatische tests, degelijk cms en een strak uiterlijk.

Het is erg prettig samen te werken. Dinand weet onze vragen en wensen goed te vertalen naar de nieuwe website. Makkelijk in de omgang zowel live, via telefoon en via de mail.
Ankie van Klinken

dannydenhartog.com

Danny was de eerste klant die ik voorzag van een Onepage website. We konden zo snel en goedkoop toch een goede website realiseren.

Dinand is een bevlogen professional met een no-nonsense aanpak. Dinand heeft mij in het keuzeproces erg goed begeleid, gehele traject ging voorspoedig en erg tevreden over het eindresultaat!
Danny den Hartog

roverjong.nl

Rover Jong is het jongerenlabel voor reizigersorganisatie Rover. Voor Rover Jong ontwikkelde ik een website.

Dinand heb ik ervaren als een competente, ervaren en zeer gemotiveerde vakman op het gebied websitebouw. Hij heeft bij de bouw van onze website pro-actief meegedacht over de vormgeving ervan, wat erg prettig was. Het resultaat is een overzichtelijk gestructureerde en voor het oog aantrekkelijke website.
Floris Wagenaar

huureenhuisje

Voor huureenhuisje.nl heb ik in de loop der tijd best veel gedaan. Mijn grootste klus was het redesign in 2017.

pageless.nl

Begonnen als hobby-project dat een beetje uit de hand liep. Met Pageless maak je zelf paginaloze websites in een intuitieve builder.

Mijn vrouw werkt als biologiedocent en ze vroeg mij om te helpen een "webles" te maken. Dat is een les die leerlingen zelfstandig online kunnen volgen, met video's, texten en testjes. We kwamen erachter dat dit heel goed werkte met een paginaloze website.
Dinand Mentink